placeholder              Предлагаме Ви нещо различно. ПЛУВКИ РЕАГИРАЩИ СЪС СВЕТЛИНА ПРИ КЪЛВАНЕ! Проектирани и произведени в ЕС.                                                                             Floats reacting with light during the bite of the fish
Google Translate

Условия за ползване

Условия на ползване

Използването на онлайн магазин www.pluvki.com означава, че сте съгласни и сте приели условията за ползване на уеб сайта.  Ако не приемате описаните по-долу условия за ползване моля не използвайте уеб сайта.

Предмет

www.pluvki.com предоставя възможност на своите Клиенти да закупуват избраните от тях стоки след заплащането на продажната им цена, при стриктно спазване на описаните условия и разпоредби на този уеб сайт.

За право на закупуване на стоки от магазина не е нужна регистрация на Клиента. Поръчка може да направи всеки пълнолетен български гражданин над 18 години след като се регистрира в системата и/или попълни коректно необходимите лични данни.

Уеб сайтът е собственост на www.pluvki.comи не се допуска копирането на каквото и да било информация от негобез изричното съгласие на неговите собственици

   По всички въпроси свързани с долупосочените условия за ползване може да ни пишете на имейл: shop@pluvki.com

Авторски права. Правата върху този уебсайт, логото, снимковият материал, съдържанието и всички останали елементи от сайта са собственост на www.pluvki.com.При копиране или използване на елементи от уеб сайта без разрешение от наша страна, нарушителите подлежат на санкции съгласно Закона за Авторско право и сродните му права.

  

Поръчки в магазин www.pluvki.com се приемат денонощно и целогодишно.  Приетите поръчки се изпълняват само от Понеделник до Петък от 9.00 ч до 17.00 ч. Работното  ни време е съобразено с работното време на куриерската фирма Еконт. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник .

 

Начин на поръчка

 

За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас на телефона, който сте посочили. Вие трябва да потвърдите вашите данни /име, фамилия, телефон, град, адрес/, вида на доставката до адрес или до поискване, вида и броя на поръчаните стоки, общата сума за стоките, стойността на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата, сроковете за доставка, както и наличността на стоките от Вашата поръчка. Непотвърдена от Вас /по различни причини/ поръчка не се изпраща!!!

 

Права и Задължения на Pluvki.com

www.pluvki.com се задължава да достави в уговорения срок и вид поръчаната стока.

www.pluvki.com има право да се откаже от задължението за доставка на стоката, в случай че Клиента не бъде намерен на посочения от него адрес в уговорения срок на доставката или не са осигурени условия за предаването на стоката.

www.pluvki.com има право без предупреждение да променя всякакъв вид информацията на уеб сайта както и вида и цената на предлаганите услуги. При допуснати грешки или неточност в информацията Pluvki.com не дължи никакви обезщетения на Клиентите си за претърпени вреди или пропуснати ползи.

www.pluvki.com има право да изпраща на Клиентите си търговски съобщения включително и непоискани във връзка с информиране, рекламиране и кореспонденция.

www.pluvki.com има право да развали договора едностранно без предизвестие при неспазване на Общите условия или задълженията по него, както и други предвидени в закона случаи.

 

Права и Задължения на Клиента

Клиентът има право да използва всички предоставени ресурси на www.pluvki.com като не нарушава българското законодателство.

Клиентът има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и да изиска връщането на заплатената сума в следните случаи:

-    стоката не е използвана;
-    не е нарушавана опаковката и търговския вид;
-    условията по чл.55 от ЗЗП;

Клиентът има право да не приеме заявената от него стока в следните случаи:

-    доставената стока не съответства на поръчаната;
-    при транспортирането стоката e повреденa;
-    дължимата цена на стоката не съответства на цената при заявката;

Клиентът има право при получаване на пратката да провери съдържанието на пакета за съответствие на получената стока с подадената заявка. При констатиране на нарушения във външния вид на стоката, куриера e длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Клиентът е длъжен:

-    да попълни точно и коректно изисканите данни при регистрация и/или поръчка;
-    да заплати цената на поръчаната стока както и разходите свързани с доставката;
-    да не предприема умишлени действия за подаване на фалшиви поръчки;